Yhteystiedot / Contact information:

Blauweiss Import

Mailing address: Työmiehentie 26, 87830 Nakertaja, Finland, Europe

Email: contact@blauweiss.fi
GSM / WhatsApp: +358400186937


Tietoa meistä

Blauweiss Import on vuonna 2004 perustettu laadukkaisiin ja hyväkuntoisiin tuontiautoihin erikoistunut suomalainen yritys. Toimitamme tilauksesta haluamasi auton yli 20 vuoden kokemuksella ammattitaitoisesti, nopeasti ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tuomme autot pääasiallisesti Saksasta ja tarvittaessa suomalainen ostomiehemme tarkastaa henkilökohtaisesti auton paikan päällä. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä ja räätälöimme palvelumme jokaisen asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Erikoisalamme on erilaisten harrasteautojen ja käytettyjen BMW-merkkisten henkilöautojen toimittaminen, mutta luonnollisesti myös muiden merkkien toimitus onnistuu. Kauttamme järjestyy haluamasi auto joustavasti, olit sitten hankkimassa taloudellista käyttöautoa tai unelmiesi harrasteautoa. Myös sähköauton tai hybridin tuonti sujuu meiltä ja sellaisia olikin suurin osa vuonna 2020 toimittamistamme autoista.

Tingimme myös auton kauppahinnan asiakkaamme eduksi. Veloitamme auton tuonnista yhdessä sopimamme konsulttipalkkion ja kulut. Olemme toimittaneet Suomeen runsaasti erilaisia erikoismalleja kuten BMW:n M-Technic / Motorsport mallit, Mercedes-Benzin AMG-mallit ja Audin S-sarjan autot. Myös hybridien ja sähköautojen toimituksesta meillä on jo kokemusta. Tarvitset sitten Ferrarin tai uuden kauppakassin, hoidamme homman kotiin.

Pystymme toimittamaan autot parhaimmillaan jopa alle viikon toimitusajalla ja opastamme kaupan päälle asiakkaitamme autoverotukseen ja katsastukseen liittyvissä kysymyksissä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit luottaa asiantuntemukseemme.

Autojen toimituksen lisäksi myymme myös legendaarisen Cerwin-Vega! merkin tuotteita. Kauttamme saat tilattua kaikki Suomen maahantuojan tämän hetkiseen valikoimaan kuuluvat kotikäyttöön tarkoitetut tuotteet. Toimitamme tuotteet toimitusmyyntinä, joten minimoimalla varastokustannukset voimme tarjota erittäin kilpailukykyiset hinnat. Kaikki tuotteet hankimme aina virallisien maahantuojien kautta. Tuotteet tulevat suoratoimituksena suoraan maahantuojan varastosta.

Voimme toimittaa myös tiettyjä Cerwin-Vega! Professional -malleja. Meillä on myös omassa käytössämme näitä tuotteita ja olemme rakentaneet yökerhojen äänentoistojärjestelmiä käyttäen näitä tuotteita. Myös aktiivikaiuttimet kuuluvat nykyiseen valikoimaamme. Useita ammattikäyttöön tarkoitettuja aktiivisubwoofereita voi käyttää myös kotikäytössä.

Nettisivuillamme olevat tuotteet ovat pääsäätöisesti ilmoitettu maahantuojan suositushinnoilla. Kannattaa aina kysyä meiltä tarjous haluamastasi tuotteesta sähköpostilla. Valmistajan sivuilta www.cerwinvega.com näet tämän hetkiset mallit. Oman verkkokauppamme löydät osoitteesta www.cerwin-vega.fi

Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas.