Usein kysyttyä


Kysymys: Missä vaiheessa maksan tilaamani auton?

Vastaus: Koska hankimme kaikki tilauksesta toimittamamme autot suoraan asiakkaan nimiin, tarvitsemme koko kauppasumman etukäteen tilillemme auton hankintaa varten. Auton kauppahinta ja etukäteen alustavasti sopimamme tuontikulut tulee olla siirrettynä  tilille viimeistään siinä vaiheessa, kun lähdemme hakemaan tilaamaasi autoa. Lopullinen veloitus tapahtuu, kun auto on Suomessa ja hakureissun kulut ovat selvinneet.

On myös mahdollista maksaa meille pelkkä ennakkomaksu palkkiota ja hakureissun kuluja varten. Kun sopiva auto on löytynyt, voi asiakkaamme maksaa ostettavan auton kauppasumman suoraan ulkomaisen myyjäliikkeen tilille. Tällöin joudumme veloittamaan ylimääräisestä matkapäivästä pienen korvauksen, koska yleensä tilisiirtona tehdyt maksut näkyvät kokemuksemme mukaan ulkomaisen myyjän tilillä vasta seuraavana arkipäivänä.


Kysymys: Tarkastatteko hankkimanne autot etukäteen?

Vastaus: Kyllä, henkilökuntamme tarkastaa jokaisen hankkimamme auton henkilökohtaisesti paikan päällä ennen ostopäätöksen tekemistä. Kuten monet muut alan yritykset, emme vain käytä paikallisia välittäjiä autojen ostamiseen. Suomalainen ostajamme tarkastaa jokaisen auton henkilökohtaisesti. Raportoimme asiakkallemme yksityiskohtaisesti auton todellisen kunnon etukäteen puhelimitse ennen kauppojen tekemistä.

Meillä on 20 vuoden kokemus autojen hankkimisesta ulkomailta sekä vahva tietotaito eri automallien ominaisuuksista. Olemme työskennelleet aiemmin autoalalla eri tehtävissä, joten eri automerkkien ja -mallien ongelmakohdat ovat hyvin tiedossamme.

On mahdollista kuitenkin ostaa esimerkiksi saksalaisesta merkkiliikkestä takuunalaisia autoja näkemättä, kun kyseessä on tuoreita 0 – 4 vuotta vanhoja vähän ajettuja autoja, joiden hinta sisältää myös 12 – 24 kuukauden takuun. Näitä autoja ovat mm. BMW:n Premium Selection ja Mercedes-Benz:n Junge Sterne luokituksen täyttävät autot. Myös näiden autojen toimituksesta meillä on erittäin hyviä kokemuksia ja useat asiakkaamme ovat viime vuosina päätyneet ostamaan tällaisia autoja kauttamme. Edellä mainitut takuut ovat voimassa myös Suomessa.


Kysymys: Onko mahdollista, että etsitte minulle Saksasta haluamani auton ja saavun myöhemmin noutamaan auton ja ajan itse Suomeen?

Vastaus: Kyllä myös tämä on mahdollista. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, ja kerro tarkemmin tarvitsemistasi palveluista, niin sovitaan yhdessä käytännön järjestelyistä. Opastamme kaikissa tilanteissa Sinua ja pidämme osaltamme huolta siitä, että matkasi olisi onnistunut ja turvallinen.


Kysymys: Onko teidän kautta mahdollista tilata auto ulkomailta rahoituksella?

Vastaus: Tällä hetkellä meillä ei ole valitettavasti mahdollisuutta tarjota autojen toimituspalvelua rahoituksella. Voimme kuitenkin suositella luotettavaa suomalaista autoliikettä, jonka kautta tämä onnistuu ongelmitta.


Kysymys: Haluaisin tilata auton ulkomailta kauttanne. Otatteko entisen autoni vaihdossa?

Vastaus: Tällä hetkellä meillä ei ole valitettavasti mahdollisuutta ottaa autoja vaihdossa. Voimme kuitenkin suositella suomalaista autoliikettä, jonka kautta tämä onnistuu.


Kysymys: Kuinka toimitte, jos ette löydä tilaamaani autoa etukäteen sovitussa määräajassa ja olen maksanut auton etukäteen yrityksenne tilille?

Vastaus: Palautamme etukäteen maksamasi rahat sinulle takaisin, jos emme pysty jostain syystä toimittamaan sinulle kohtuullisessa ajassa tilaamaasi autoa. Toimitusajasta ja muista ehdoista voimme sopia aina yhdessä tapauskohtaisesti. Tyypillinen toimitusaika Saksasta toimittamillemme autoille on 7-14 vuorokautta toimeksiantosopimuksen tekemisestä. Harvoin tarjolla olevien erikoisautojen kanssa toimitusaika on viitteellinen.


Kysymys: Tuotteko myös varaosia ja tarvikkeita ulkomailta vai pelkästään autoja?

Vastaus: Olemme tällä hetkellä keskittyneet vain autojen toimittamiseen. Emme toimita autojen varaosia tai tarvikkeita asiakkaillemme.


Kysymys: Toimitatteko autoja myös yrityksille.

Vastaus: Kyllä, toimitamme autoja myös yrityksille ja suomalaisille autoliikkeille. Olemme suomalainen alv rekisteröity yritys, joten kaikki ilmoittamamme hinnat sisältävät vähennyskelpoisen arvonlisäveron. Teemme mielellämme yhteistyötä suomalaisten autoliikkeiden kanssa ja toimitamme myös harvinaiset erikoisautot usean vuoden kokemuksella. Meidän kautta on hankittu Suomeen useita urheilu- ja erikoisautoja tilauksesta kuten Ferrari F430, Jaguar S-Type R, Lamborghini Gallaro ja Porsche 911.

Mikäli olet autoliikkeen edustaja ja olet kiinnostunut autojen hankkimisesta ulkomailta, ota yhteyttä, niin keskustellaan, kuinka voisimme tehdä yhteistyötä. Olemme toimittaneet vuosien varrella autoja eri autoliikkeisiin ympäri Suomea. Kenties asiakkanne haluaisi hankkia auton, jota Teidän valikoimastanne ei vielä löydy? Tässä kohtaa voimme tulla avuksi ja toimittaa Teille juuri asiakkanne haluaman ajoneuvon.


Kysymys: Toimitatteko autoja muualta kuin Saksasta?

Vastaus: Kyllä, periaatteessa meidän kautta voit tilata autoja kaikista EU-maista, mistä auton hankkiminen Suomeen on ylipäätään järkevää. Olemme toimittaneet asiakkaillemme autoja mm. Alankomaista, Itävallasta, Puolasta, Ruotsista, Saksasta, Yhdysvalloista ja Virosta.

Järkevin markkina-alue auton hankkimiselle on kuitenkin ehdottomasti Saksa. Toimitamme autoja asiakkaillemme ympäri Saksaa. Auton sijainti vaikuttaa ainoastaan tuontikuluihin, syrjäinen sijainti ei ole meille este.

Hybridien ja sähköautojen hankinnassa Saksan lisäksi Alankomaat tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman. Hollannista olemme toimittaneet viime vuosina erityisesti hybridejä ja myös sähköautoa hankkiessa kannattaa tarkistaa Saksan lisäksi myös Hollannin autovalikoima.


Kysymys: Myyttekö muita tuotteita, kuin autotarvikkeita?

Vastaus: Kyllä, kauttamme voi tilata myös koko legendaarisen Cerwin-Vega! valmistajan nykyiseen tuotevalikoimaan kuuluvia tuotteita. Myymme myös Cerwin-Vegan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita mm. legendaarisia torvibassoja, joiden maine disko- ja ulkoilmakäytössä on vailla vertaansa.

Kaikkia tuotteita ei ole lisätty nettisivuillemme, joten kysy lisätietoja tuotteista ja hinnoista sähköpostilla. Olemme itse käyttäneet Cerwin-Vegan tuotteita vuodesta 1994 asti, joten meiltä löytyy myös vahva kokemus, apu mahdollisissa ongelmatilanteissa ja tietotaito sopivan tuotteen valintaan. Osa malleista on myös koekuunneltavissa varastollamme.

Pyydä tarjous haluamastasi mallista sähköpostilla!