Äänentoistoalan palvelut

Vuonna audiovisual2011 hankimme nykyaikaiset tietokonepohjaiset mittalaitteistot  laajentamaan äänentoistoalan palveluitamme. Suoritamme kalibroidulla mikrofonilla erilaisia äänentoistolaitteiden mittauksia esim. taajuusvastemittaukset autossa, kotona kuunteluhuoneessa tai kotiteatterissa sekä ammattikäytössä vaikkapa baarissa tai yökerhossa. Nämä mittaukset ovat korvaamaton apu laitteistoa säätäessä, akustointia suunnitellessa tai kaiuttimien sopivan paikan hakemisessa. Myös kilpailukäyttöön rakennettujen hifiautojen säätäminen onnistuu mittalaitteistoamme apuna käyttäen mutkattomasti.

Voimme myös mitata kaiutinelementtien todelliset Thiele / Small -parametrit sekä impedanssivasteen esim. subwooferkäyttöön tarkoitetuista bassoelementeistä. Näiden parametrien (esim. Fs, Qts, Qes, Qms, Vas) perusteella on helppo mitoittaa juuri oikeanlainen kotelo käytössä olevalle elementille, kun valmistuksessa tulleet yksilöerot saadaan huomioitua. Nyt ei ole tarpeen enää luottaa vain valmistajan ilmoittamiin tietoihin, vaan todelliset parametrit saadaan mitattua nopeasti ja luotettavasti kaikista elementeistä. Myös valmiista kaiuttimista voimme mitata esimerkiksi impedanssikäyrän.

Taajuusvastemittausten ja elementtien parametrien määrittelemisen lisäksi meiltä löytyy ammattitason äänenpainekilpailuihin tarkoitetut mittalaitteet, joilla voidaan mitata kaksi eri äänilähdettä samanaikaisesti. Näiden mittalaitteiden avulla voimme järjestää tasokkaita SPL-kilpailuja, jossa kovimman äänenpaineen saavuttanut auto on voittaja sekä voimme tarjota äänenpainekilpailuihin autoansa rakentaville korvaamattoman avun laitteiston suunnitteluun ja kehittämiseen tarjoamalla mahdollisuuden mitata laitteistonsa tuottama äänenpaine luotettavasti jo ennen kilpailuja. Käyttämämme laitteet ovat erittäin luotettavia 0,1 desibelin tarkkuudelle kalibroituja ja niillä voi mitata äänenpaineita jopa 175 dB SPL asti! Mikäli haluat järjestää autoaiheisessasi tapahtumassasi äänenpainekilpailun tai haluat tulla mittaamaan maksimiäänenpaineen autostasi, ota meihin yhteyttä, niin sovitaan yhdessä mittauksen järjestämisestä.

Meiltä löytyy myös erittäin järeä ja monipuolinen valikoima Cerwin-Vega! ja Pioneer DJ merkkisiä ammattikäyttöön tarkoitettu äänentoistolaitteita, joista voi koota eri kokoisen tapahtuman järjestämistä varten sopivan kokonaisuuden. Kauttamme saat huippuluokan äänentoiston erilaisiin tapahtumiin. Oli kyseessä sitten yrityksenne tilaisuus, messuosasto, syntymäpäivät, häät, koulun disco tai muu syy juhlaan, kauttamme saatte kunnon äänentoiston paikalle. Laitteiden lisäksi tarjoamme samassa paketissa ns. Mobile DJ -palveluita tapahtumiin, eli huolehdimme myös musiikin soittamisesta toiveidenne mukaisesti. Laitteistomme kapasiteetti riittää aina muutaman kymmenen ihmisen juhlista useiden satojen ihmisten pihalla järjestettäviin tapahtumiin. Laitteita emme kuitenkaan luovuta erikseen ulkopuoliseen käyttöön. Kerro meille lisää tapahtumastasi sähköpostilla, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

vegat-1