Autojen maahantuonti

Erikoisalamme on käytettyjen BMW-merkkisten henkilöautojen toimittaminen, mutta meillä on paljon kokemusta myös muiden saksalaismerkkien maahantuonnista. Olemme toimittaneet asiakkaillemme vuosien varrella myös useita erikoisautoja kuten Ferrari, Jaguar, Lamborghini ja Porsche.

Tuomme autot toimimalla asiamiehenä suomalaisten ostajan ja auton myyjän välillä. Voit hakea itse haluamasi autot netistä erilaisten autonmyyntisivustojen kautta tai voimme etsiä haluamasi auton vaatimuksiesi mukaan. Toimimme konsulttina Sinun eduksesi. Meillä saat aina asiakaslähtöisen, yksilöllisen ja laadukkaan palvelun!

Kauttamme voit tilata myös erilaisia urheilu- ja erikoisautoja. Saksan lisäksi auton maahantuonti onnistuu myös muista EU-maista. Hinnoittelemme nämä palvelut tapauskohtaisesti. Meillä on kokemusta myös ralli- ja kilpakäyttöön toimitettavista autoista. Toimitamme myös kevyitä kuorma-autoja ja pakettiautoja. Autojen täytyy kuitenkin olla ajokuntoisia. Kolariautoja emme tällä hetkellä toimita.

Voimme toimittaa asiakkaillemme sekä uusia että käytettyjä autoja. Olemme tuoneet Saksasta ensimmäiset autot Suomeen jo yli 20 vuotta sitten ja meillä on kokemusta autokaupasta Yhdysvalloissa Tammikuusta 2001 alkaen. Olemme toimittaneet vuosien varrella autoja sadoille tyytyväisille asiakkaille.

Tarkastamme henkilökohtaisesti jokaisen hankkimamme auton paikan päällä ja raportoimme auton kunnon sopimuksen mukaan asiakkaallemme ennen ostopäätöksen tekemistä. Hallitsemme sekä saksan että englannin kielen, joten kommunikointi paikan päällä sujuu mutkattomasti. Paikallinen kaupankäyntikulttuuri on myös tuttua useiden vuosien kokemuksen kautta. Voimme matkustaa Suomesta paikan päälle tarkastamaan auton ja lisäksi meillä on paikan päällä Saksassa suomalainen kokenut ostaja, jonka kautta autojen tarkistukset onnistuvat luotettavasti.

Tuontialueemme

Saksa ja muut EU-maat.

Tuontiajoneuvot

Henkilöautot, urheiluautot, pakettiautot, kuorma-autot ja erikoisautot.

Kenelle toimitamme?

Yksityishenkilöt, yritykset sekä suomalaiset autoliikkeet.

Toimitusaika

Saksasta 7-14 päivää.

Mistä etsin autoja?

www.mobile.de (Saksa)
www.autoscout24.de (Saksa)
www.blocket.se (Ruotsi)

Miksi tilaisit auton Blauweiss Importin kautta?

– Ostamme asiakkaillemme aina tietyllä budjetilla mahdollisimman hyvän auton ja veloitamme ainoastaan yhdessä sopimamme palkkion sekä kulut. Ostaessasi normaalilta välittäjältä tai autoliikkeeltä auton, he keskittyvät liian usein vain hankkimaan ulkomailta mahdollisimman halvan auton saadakseen maksimaalisen voiton.

– Meidän toimintatapamme on tarjota asiakkaalle mahdollisimman hyvä yksilö ja paras vastine rahoille! Olemme tuoneet Suomeen satoja autoja tyytyväisille asiakkaille jo vuodesta 2000. Auton hankinnan kokonaiskustannukset ovat kauttamme kokonaisuuden huomioiden jopa edullisemmat, kuin mitä auton hankinta maksaisi, jos kävisit itse hakemassa autosi. Tingimme myös auton hinnan aina asiakkamme eduksi. Tyytyväiset asiakkaat ovat paras referenssimme!

– Meillä on yli 20 vuoden kokemus autojen maahantuonnista sekä tunnemme hyvin paikallisen kaupankäyntikulttuurin. Kommunikoimme luontevasti paikallisien myyjien kanssa heidän omalla kielellään, tunnemme hyvin kohdemaan hintatason, kontaktiverkostomme on monipuolinen ja pystymme löytämään aina myös mahdollisissa ongelmatilanteissa asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun. Sinä asiakkaanamme saat samaan aikaan laadukasta ja luotettavaa palvelua suomalaiselta henkilökunnaltamme ja käytettävissäsi on kuitenkin huomattavasti kotimaista laajempi autovalikoima. Kauttamme et osta sikaa säkissä!

Toimitamme autoja usealta eri markkina-alueelta.

Pääasiallinen markkina-alue, josta ostamme autot asiakkaillemme, on Saksa. Olemme tuoneet autoja myös esimerkiksi Alankomaista, Belgiasta, Italiasta, Itävallasta, Luxemburgista, Puolasta, Ruotsista, Yhdysvalloista ja Virosta.

Toimitamme autoja myös suomalaisille autoliikkeille. Kun etsitte autoja ulkomailta asiakkaillenne tai itsellenne myytäväksi olemme luotettava valinta yhteistyökumppaniksi. Olemme toimittaneet laadukkaita ja hyväkuntoisia autoja autoliikkeisiin ympäri Suomeen – aina Helsingistä Ouluun ja usealle paikkakunnalle siltä väliltä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan yhteistyöstä kanssanne!

Konsulttipalkkio auton hankkimisesta Saksasta kauttamme sovitaan aina tapauskohtaisesti. Keskimäärin tuontikulujen kokonaissumma on 2000 euron molemmin puolin, sisältäen palkkion ja kulut. Hankittavan auton sijainti vaikuttaa olennaisesti kuluihin. Veloitusmallimme on kiinteä palkkio (pyydä meiltä tarjous) sekä syntyneet kustannukset kuittien mukaisesti. Autot toimitamme Suomessa pääasiallisesti Helsinkiin. Myös muut sijainnit onnistuvat pieneen lisähintaan. Esimerkiksi toimituksesta Kajaaniin veloitamme vain 100 € + alv lisähinnan sekä polttoainekulut.

Asiakas maksaa ajoneuvon ja tuontikulujen + palkkion lisäksi kotimaassa katsastuksen, rekisteröinnin ja Suomen autoveron. Asiakkaistamme valtaosa hoitaa katsastuksen ja rekisteröinnin itse, mutta opastamme tarvittaessa meiltä auton tilannutta asiakasta kaikissa tuonnin jälkeen ilmenevissä kysymyksissä. EU:n ulkopuolelta toimitettavista autoista asiakas vastaa lisäksi tullimaksuista ja arvonlisäverosta. Euroalueen ulkopuolisessa tuonnissa (siis myös Ruotsista ostaessa) on huomioitava aina valuuttakurssien vaihtelut sekä tuontikulujen että auton hankintahinnan osalta. Tiesithän jo, että 1.10.2021 tai sen jälkeen käyttöönotettuihin täyssähköautoihin ei tule lainkaan Suomen autoveroa!

Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin paras referenssimme. Kalliiden lehti- ja tv-mainosten sijaan panostamme laadukkaaseen palveluun sekä rehelliseen ja luotettavaan toimintaan. Vertaa rohkeasti yrityksemme saamaa palautetta muihin autoalan yrityksiin. Toimintamme kestää taatusti päivänvalon!

Yhteydenottolomakkeemme löydät TÄSTÄ!